Projecten

PC-Solutions Willebroek

Kinderdagverblijf Trotinette

http://www.trotinette-willebroek.be/


Kinderdagverblijf Trotinette is gelegen in het centrum van Willebroek. De opvang opende zijn deuren in 2017 en bied opvang aan 18 kinderen van 0-3 jaar.


Voor het KDV sta ik in voor de ontwerp van de website, het onderhoud ervan, en ondersteuning bij technische en administratieve zaken.

 

Wat jaren geleden begon als 'een zot idee' van Inge Van Steen en Sarah Borms ( ofterwel 'ons mama' en 'tante Sarah' ) kreeg in 2016 voeten aan grond. Familie en vrienden zetten hun schouders onder het project. Kennis, ervaring en helpende handen kwamen samen in de voormalige dokterswoning op de Dokter Persoonslaan te Willebroek.


In 2017 opende Trotinette zijn deuren en biedt het KDV plaats aan 18 kinderen, waarin Inge en Sarah zorgen voor de nodige opvang, ontwikkeling, ondersteuning  en entertainment.


Costerenergy 

De Biomassa specialist in BelgiëBrandstoffen en installaties

http://www.costerenergy.be/


Biomassa verbranding is de specialiteit van CosterEnergy, van de oprichting in 2010 in Oudenburg de verhuis naar Oostende 2011 en de overname door SMS BV eind 2014 te Willebroek. De merknaam CosterEnergy  blijft onveranderd, de expertise opgebouwd in meer dan een decennium door ons technisch team is gewaarborgd. Vanaf winterseizoen 2021 gaat CosterEnergy ook brandstoffen aanbieden, zodanig dat ketel en brandstof optimaal op elkaar afgestemd zijn.


The Lounge en Little Lounge 

http://www.theloungewillebroek.be/


De meest trendy plek gelegen in het centrum van Willebroek, waar u kan genieten van een frisse pint of cocktails op terras, een heerlijke lunch of diner, of een culinair menu. Bij Little Lounge kan u naast a la carte, ook terecht voor Fundue, Teppan-Yaki, steaks en andere specialiteiten.


Voor The Lounge En Little Lounge heb ik de website vernieuwd, en eveneens een mobiele versie gemaakt. 


Installatiebedrijf Clavo.be


CLAVO is een installatiebedrijf waarvan de zaakvoerders al meer dan 25 jaar ervaring hebben in sanitair, verwarming, ventilatie, elektriciteit en totale badkamerrenovatie.
Hoge afwerkingsgraad, correcte service en kwaliteitsvolle producten: daar staat CLAVO voor! Clavo heeft een luisterend oor naar al uw wensen.


Voor Clavo bouwden we op aanvraag een nieuwe website, evenals de mobiele versie ervan. en staan we in voor verdere opvulling, aanpassingen en onderhoud.

PC-Solutions Sint-Amands 


Paul Creyelman begon 'PC-Solutions in Wintam meer dan 10 jaar geleden. Zijn doel was antwoord te bieden op vragen die zich voordeden op ICT gebied, vooral bij particuliere klanten thuis. Verkoop op maat, en oplossen van kleine en grote problemen. Als (oud) leerkracht en kameraad, gaf hij mij de aanzet om van mijn hobby, mijn bijberoep te maken, en voor wat sindsdien PC-Solutions Willebroek zou worden.
Onze samenwerking zorgt er  voor dat ervaring bij elkaar komt, en we elkaar kunnen aanvullen waar nodig; zodat we efficiënt kunnen werken en iedereen snel geholpen is.

Bram Borms

Pc-solutionswillebroek.be

©2020 PC-solutions Willebroek

Disclaimer

GSM: 0477/ 93 21 68

Dwarsdijk 16

2830 Willebroek

BTW: BE 0632.966.867