PC-Solutions Willebroek

Kinderdagverblijf Trotinette

http://www.trotinette-willebroek.be/


Kinderdagverblijf Trotinette is gelegen in het centrum van Willebroek. De opvang opende zijn deuren in 2017 en bied opvang aan 18 kinderen van 0-3 jaar.


Voor het KDV sta ik in voor de ontwerp van de website, het onderhoud ervan, en ondersteuning bij technische en administratieve zaken.

 

Wat jaren geleden begon als 'een zot idee' van Inge Van Steen en Sarah Borms ( ofterwel 'ons mama' en 'tante Sarah' ) kreeg in 2016 voeten aan grond. Familie en vrienden zetten hun schouders onder het project. Kennis, ervaring en helpende handen kwamen samen in de voormalige dokterswoning op de Dokter Persoonslaan te Willebroek.


In 2017 opende Trotinette zijn deuren en biedt het KDV plaats aan 18 kinderen, waarin Inge en Sarah zorgen voor de nodige opvang, ontwikkeling, ondersteuning  en entertainment.


The Lounge en Little Lounge 

http://www.theloungewillebroek.be/


De meest trendy plek gelegen in het centrum van Willebroek, waar u kan genieten van een frisse pint of cocktails op terras, een heerlijke lunch of diner, of een culinair menu. Bij Little Lounge kan u naast a la carte, ook terecht voor Fundue, Teppan-Yaki, steaks en andere specialiteiten.


Voor The Lounge En Little Lounge heb ik de website vernieuwd, en eveneens een mobiele versie gemaakt. 


PC-Solutions Sint-Amands 


Paul Creyelman begon 'PC-Solutions in Wintam meer dan 10 jaar geleden. Zijn doel was antwoord te bieden op vragen die zich voordeden op ICT gebied, vooral bij particuliere klanten thuis. Verkoop op maat, en oplossen van kleine en grote problemen. Als (oud) leerkracht en kameraad, gaf hij mij de aanzet om van mijn hobby, mijn bijberoep te maken, en voor wat sindsdien PC-Solutions Willebroek zou worden.
Onze samenwerking zorgt er  voor dat ervaring bij elkaar komt, en we elkaar kunnen aanvullen waar nodig; zodat we efficiënt kunnen werken en iedereen snel geholpen is.

Bram Borms

Pc-solutionswillebroek.be

©2018 PC-solutions Willebroek

Disclaimer

GSM: 0477/ 93 21 68

Dokter Persoonslaan 25

2830 Willebroek

BTW: BE 0632.966.867